Deel met een vriend

Leuk dat u een pagina onze website wilt doorsturen naar een vriend of bekende. Onderstaande pagina zal in zijn of of haar mailbox verschijnen.

×
 

Aansprakelijk schade auto tijdens werk

Wie is aansprakelijk voor de schade aan de auto?

Hebt u een aanrijding gehad tijdens uw werk met uw eigen auto? Joosten Advocaten helpt u graag met de afhandeling daarvan, bijvoorbeeld als u letselschade hebt opgelopen. Wij zijn gespecialiseerd in arbeidsrecht en aansprakelijkheidsvraagstukken. U kiest dus voor de allerbeste advocaat die een maximaal resultaat voor u realiseert! Neem contact op met een van onze topadvocaten.

De aansprakelijke partij betaalt uw vergoeding

Als u door letselschade na de aanrijding tijdens uw werk financiële schade lijdt, is de aansprakelijke partij daarvoor verantwoordelijk. Wij helpen u bij het verhalen van die schade. We zijn onafhankelijk, dus we werken voor u, niet voor de verzekeringsmaatschappij. Wij doen ons best om voor een snelle afwikkeling te zorgen en natuurlijk voor een zo hoog mogelijke vergoeding.

Juridische kosten zijn vaak niet voor u

Volgens de wet moet de aansprakelijke partij na een aanrijding de advocaatkosten vergoeden. Als de aansprakelijkheid niet vaststaat, dan kunnen de kosten vaak worden gefinancierd. In dat geval vragen wij gefinancierde rechtshulp voor u aan. We geven u van tevoren helderheid over de kosten en mogelijkheden. In een persoonlijk gesprek én op papier.

Neem contact met ons op bij een aanrijding tijdens uw werk

Wilt u weten wat we voor u kunnen betekenen bij een aanrijding onder werktijd met uw eigen auto? Neem dan vrijblijvend contact op met een van onze advocaten. U kunt ook ons contactformulier gebruiken.

Print deze pagina Mail deze pagina