Deel met een vriend

Leuk dat u een pagina onze website wilt doorsturen naar een vriend of bekende. Onderstaande pagina zal in zijn of of haar mailbox verschijnen.

×
 

Advies arbeidsrecht

Wij geven u advies op het gebied van arbeidsrecht

Problemen met uw werkgever? Joosten Advocaten helpt u graag verder met advies op het gebied van arbeidsrecht. Dat is ons specialisme. Kies voor een topadvocaat van Joosten Advocaten die een maximaal resultaat voor u behaalt! Neem contact op met een van onze specialisten in advies in arbeidsrecht

Waarom u graag met ons zaken doet:

  • Uw belang staat bij ons voorop. We werken alleen voor u als werknemer, niet voor de werkgever.
  • We geven helder en concreet advies in arbeidsrecht.
  • U hebt een vaste advocaat die uw zaak doet van begin tot eind, maar u krijgt er een team bij: uw arbeidsrechtadvocaat wordt bijgestaan door gekwalificeerde juridisch assistenten op HBO- of universitair niveau, zodat u altijd terecht kunt bij iemand die uw dossier kent en die meteen actie kan ondernemen.

Wat kost advies in arbeidsrecht?

Uiteraard kost het advies van een advocaat geld. Vaak krijgen we echter de werkgever zover dat hij een bijdrage levert in de kosten. U weet vooraf wat de kosten voor uw advies in arbeidsrecht zijn.

Komt u in aanmerking voor gesubsidieerde rechtshulp, dan vragen wij dat voor u aan. Ook onderzoeken we andere mogelijkheden van financiering (rechtsbijstandverzekering en dergelijke).

Neem contact met ons op voor advies in arbeidsrecht

Wilt u weten welk advies we u kunnen geven op het gebied van arbeidsrecht? Neem dan vrijblijvend contact op met een van onze advocaten. U kunt ook ons contactformulier gebruiken.

Print deze pagina Mail deze pagina