Deel met een vriend

Leuk dat u een pagina onze website wilt doorsturen naar een vriend of bekende. Onderstaande pagina zal in zijn of of haar mailbox verschijnen.

×
 

Advocatenkantoor Amsterdam: Joosten Advocaten

De specialisten van advocatenkantoor Joosten Advocaten in Amsterdam hebben jarenlange ervaring op het gebied van letselschade en arbeidsrecht. Onze advocaten adviseren en procederen voor particulieren en bedrijven. Onze hoofdvestiging bevindt zich vlakbij het prachtige Vondelpark. Wij vertellen u graag wat meer over ons advocatenkantoor Amsterdam.

>> Neem direct contact met ons op voor juridisch advies en/of rechtsbijstand


Advocatenkantoor Amsterdam: letselschade advocaat

Een ongeluk zit in een klein hoekje. Wanneer u letselschade oploopt door bijvoorbeeld een verkeersongeval, medische misser of een bedrijfsongeval, dan is de inzet van een gedegen letselschade advocaat de beste stap. Letselschade heeft niet alleen financiële en lichamelijke gevolgen; een dergelijke gebeurtenis doet ook wat met uw emoties en kan ook veel gevolgen hebben voor uw omgeving. Daarom vinden wij het belangrijk dat er goed naar uw verhaal geluisterd wordt en dat er naar de juiste aanpak wordt gezocht.

Samen met u brengen wij de situatie in beeld en zoeken we uit wie er verantwoordelijk kan worden gesteld voor uw letsel. We streven altijd naar een maximale letselschadevergoeding. Wij werken voor slachtoffers, niet voor verzekeraars. Als u op zoek bent naar een advocatenkantoor in Amsterdam dat uw belang voorop stelt, dan bent u bij Joosten Advocaten aan het juiste adres.


Advocaat arbeidsrecht  Amsterdam

Onterecht ontslagen of verwikkeld in een arbeidsconflict? Schakel een deskundige (?) advocaat in om u goed te adviseren. Onze advocaten streven naar een persoonlijke aanpak en korte lijnen. Zij kijken (onderzoeken?) altijd eerst of een conflict opgelost kan worden zonder bijvoorbeeld een procedure bij de rechter.

>> Bekijk de veelgestelde vragen over arbeidsrecht


Neem contact met ons op voor juridisch advies en rechtsbijstand

Misschien heeft u voor het eerst in uw leven te maken met letselschade. Of misschien heeft u al eens een arbeidsconflict gehad. In welke situatie u zich ook bevindt, u kunt altijd contact met ons opnemen voor een vrijblijvend gesprek.. (punt teveel).

Neem vrijblijvend contact met ons op en vertel ons uw verhaal. Dan gaan we samen op zoek naar de beste oplossing voor u. Naast Joosten Advocaten Amsterdam, is het ook mogelijk om een andere vestiging te bezoeken voor een persoonlijk gesprek. Klik hier voor een overzicht van onze vestigingen.

Print deze pagina Mail deze pagina