Deel met een vriend

Leuk dat u een pagina onze website wilt doorsturen naar een vriend of bekende. Onderstaande pagina zal in zijn of of haar mailbox verschijnen.

×
 

Advocatenkantoor Arnhem: Joosten Advocaten

Op zoek naar een letselschade of arbeidsrecht advocaat in Arnhem? Joosten Advocaten biedt u juridisch advies en rechtsbijstand op het gebied van arbeidsrecht en letselschade. Wij hebben veel ervaring op het gebied van adviseren en procederen in letselschade- en arbeidsrechtzaken voor particulieren en bedrijven. Naast een persoonlijke aanpak staan wij voor korte lijnen en openheid van zaken.


Advocaten Arnhem: letselschade advocaat

Als u letsel heeft opgelopen door bijvoorbeeld een verkeersongeval, medische misser of bedrijfsongeval dan brengt dat naast letselschade ook veel emotioneel leed met zich mee. Daarom is het fijn om een letselschade advocaat in te schakelen die uw belangen voorop stelt.

Onze advocaten kijken wie er aansprakelijk gesteld kan worden voor uw letsel. Samen met deskundigen stellen we de hoogte van de schade vast. Wij streven altijd naar een maximale letselschadevergoeding. Onze advocaten van  kantoor Arnhem kunnen u ook adviseren indien er specialisten ingeschakeld moeten worden, mocht u hulp nodig hebben op andere gebieden. Wij werken samen aan uw herstel. Joosten Advocaten werkt voor slachtoffers, niet voor verzekeraars.

>> Lees de ervaringen van onze cliënten


Advocaat Arnhem: arbeidsrecht

Wanneer u in een arbeidsconflict met  uw werkgever terecht komt of onterecht wordt ontslagen, dan kunt u bij ons advocatenkantoor in Arnhem terecht voor hulp en advies. Onze advocaten arbeidsrecht proberen een conflict altijd eerst buiten de rechtszaal op te lossen. Daarbij houden we rekening met uw wensen. Wij geven u een deskundig arbeidsrechtadvies en zijn altijd open over de kosten.

>> Neem direct contact op met Joosten Advocaten

 

Neem contact met ons op

Wij vertellen u graag meer over onze werkwijze. Naast ons kantoor in Arnhem kunnen wij u ook in één van onze andere kantoren ontvangen. Bijvoorbeeld in Amsterdam (hoofdvestiging), Den Haag of Rotterdam. Klik hier voor een overzicht van al onze kantoren.

Neem vrijblijvend contact met ons op voor juridisch advies en rechtsbijstand op het gebied van arbeidsrecht, letselschade of wanneer u een second opinion zou wensen.

Print deze pagina Mail deze pagina