Deel met een vriend

Leuk dat u een pagina onze website wilt doorsturen naar een vriend of bekende. Onderstaande pagina zal in zijn of of haar mailbox verschijnen.

×
 

Advocatenkantoor Den Haag: Joosten Advocaten

Vlakbij het Haagse bos is het advocatenkantoor Den Haag van Joosten Advocaten gevestigd. Onze advocaten hebben veel ervaring op het gebied van letselschade en arbeidsrecht. Wij adviseren en procederen voor particulieren en bedrijven. Wij houden van een persoonlijke aanpak en hebben alle aandacht voor iedere zaak.

>> Neem direct contact op met Joosten Advocaten

Advocatenkantoor  Den Haag: letselschade advocaat

Heeft u letselschade opgelopen, bijvoorbeeld door een medische misser, een verkeersongeval of door een bedrijfsongeval? Onze letselschade advocaten van ons advocatenkantoor Den Haag begrijpen wat dit voor u betekent. Letsel kan naast verschillende schadeposten ook voor psychische en emotionele problemen zorgen. Het is verstandig in geval van letsel een letselschade advocaat in te schakelen.

Onze advocaat zal eerst vaststellen of er iemand aansprakelijk gesteld kan worden voor uw letsel. Daarna bekijkt hij, vaak samen met deskundigen, welke schadeposten er zijn. Joosten Advocaten streeft altijd naar een maximale schadevergoeding. Dat ziet u ook terug in onze succesverhalen.
Als u een advocaat zoekt die uw belangen op de eerste plaats zet, bent u bij ons aan het goede adres.

Advocaat arbeidsrecht  Den Haag

Weet u niet wat u moet doen na een onterecht ontslag of arbeidsconflict? Vraag een vrijblijvend gesprek aan met één van onze advocaten arbeidsrecht. Zij geven u deskundig arbeidsrechtadvies zodat u weet wat de te volgen procedure zal zijn.
Onze advocaten houden van een persoonlijke aanpak en proberen een conflict altijd eerst buiten de rechter om op te lossen.

Contact met Joosten Advocaten

In een persoonlijk gesprek bespreekt onze advocaat uw situatie en geeft meer informatie over onze werkwijze. Onze advocaat zal aangeven wat hij voor u kan betekenen en zal u juridisch advies geven en rechtsbijstand. (punt)

Naast onze vestiging in Den Haag hebben wij ook advocatenkantoren in onder andere Amsterdam (hoofdvestiging), Utrecht en Rotterdam. Klik hier voor een overzicht van al onze kantoren.

Neem contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek. Samen gaan we op zoek naar de beste oplossing voor u. Contact

Print deze pagina Mail deze pagina