Deel met een vriend

Leuk dat u een pagina onze website wilt doorsturen naar een vriend of bekende. Onderstaande pagina zal in zijn of of haar mailbox verschijnen.

×
 

Advocatenkantoor Rotterdam: Joosten Advocaten

Joosten Advocaten is gevestigd in Rotterdam en gespecialiseerd in letselschade en arbeidsrecht. Onze advocaten zijn al jarenlang succesvol in het adviseren en procederen voor particulieren en bedrijven. Kom vrijblijvend langs op ons kantoor vlakbij het Kralingse Bos voor een persoonlijk gesprek over uw situatie. Wij vertellen u graag meer over onze werkwijze en bieden een luisterend oor.

>> Neem direct contact met ons op


Advocaat arbeidsrecht Rotterdam

Bij onterecht ontslag of een lastig arbeidsconflict doet u er goed aan om een advocaat arbeidsrecht in te schakelen. Wij proberen een conflict eerst buiten de rechter om op te lossen. Bij ons advocatenkantoor in Rotterdam bent u naast deskundig arbeidsrechtadvies verzekerd van korte lijnen en een persoonlijke aanpak. Uit de verhalen van onze cliënten blijkt dat Joosten Advocaten succesvol is op het gebied van arbeidsrecht.

>> Lees meer over arbeidsrecht


Advocatenkantoor Rotterdam: letselschade advocaat

Ook op het gebied van letselschade kunt u terecht op ons kantoor in Rotterdam. Door bijvoorbeeld een verkeersongeval, een medische misser of een vervelend bedrijfsongeval kunt u letsel oplopen. Het is dan zaak dat er zo snel mogelijk wordt gekeken of er iemand aansprakelijk is voor uw letsel. Wanneer u een letselschade advocaat inschakelt is dit de eerste stap. Vervolgens wordt er gekeken of u recht heeft op schadevergoeding. Wij streven altijd naar een maximale letselschadevergoeding.

Als u op zoek bent naar een advocatenkantoor in Rotterdam dat uw persoonlijk belang voorop stelt en weet wat letsel met een mens doet, dan bent u bij Joosten Advocaten aan het juiste adres. Wij werken voor slachtoffers, niet voor verzekeraars.


Contact  met Joosten Advocaten

Neem contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek, meer informatie over uw mogelijkheden en onze werkwijze. Wij leggen u graag uit wat wij voor u kunnen betekenen op het gebied van juridisch advies en rechtsbijstand. Naast ons advocatenkantoor in Rotterdam hebben wij ook kantoren in onder andere Amsterdam (hoofdvestiging), Utrecht en Den Haag. Klik hier voor een overzicht van al onze kantoren.

 

Print deze pagina Mail deze pagina