Deel met een vriend

Leuk dat u een pagina onze website wilt doorsturen naar een vriend of bekende. Onderstaande pagina zal in zijn of of haar mailbox verschijnen.

×
 

Advocatenkantoor Utrecht: Joosten Advocaten

Advocatenkantoor Joosten Advocaten is al jarenlang succesvol in het adviseren en procederen voor particulieren en bedrijven op het gebied van letselschade en arbeidsrecht. Onze vestiging in Utrecht vindt u midden in het Hogelandsepark.

>> Neem direct contact met ons op voor juridisch advies en/of rechtsbijstand


Advocaat arbeidsrecht Utrecht

Bent u ontslagen of is er sprake van een arbeidsconflict? Dan geven wij u graag deskundig advies en ondersteuning. Joosten Advocaten is specialist op het gebied van arbeidsrecht. Bij ons advocatenkantoor in Utrecht bent u verzekerd van korte lijnen en een persoonlijke aanpak. Onze advocaat arbeidsrecht zal proberen een conflict buiten de rechter op te lossen. Zo hoeft u minder kosten te maken en kunt u snel weer verder met uw (werk)leven.

>> Lees de veelgestelde vragen over arbeidsrecht


Advocatenkantoor Utrecht: letselschade advocaat

Mensen kunnen elke dag te maken krijgen met letsel door bijvoorbeeld een verkeersongeval, een bedrijfsongeval of een medische misser. Dit heeft vaak een grote impact op u en uw gezin. Misschien heeft u door het letsel zorg nodig, of kunt u door lichamelijke klachten niet werken. U kunt ook last krijgen van psychische problemen. De inzet van een letselschade advocaat is een goede eerste stap om te werken aan uw herstel. Bij Joosten Advocaten wordt goed naar uw verhaal geluisterd. Samen met u gaan we op zoek naar de juiste aanpak.

Wij streven altijd naar een maximale letselschadevergoeding. Als u op zoek bent naar een advocatenkantoor in Utrecht die uw belang voorop stelt, dan bent u bij ons aan het goede adres. Wij werken voor slachtoffers, niet voor verzekeraars.


Neem contact met ons op

Heeft u letselschade opgelopen of bent u verwikkeld in een arbeidsconflict? Neem dan vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie over uw mogelijkheden en onze werkwijze. Naast ons advocatenkantoor in Utrecht hebben wij ook vestigingen elders in het land. Er is altijd wel een kantoor van Joosten Advocaten bij u in de buurt voor juridisch advies en rechtsbijstand. Klik hier voor een overzicht van onze kantoren

Print deze pagina Mail deze pagina