Deel met een vriend

Leuk dat u een pagina onze website wilt doorsturen naar een vriend of bekende. Onderstaande pagina zal in zijn of of haar mailbox verschijnen.

×
 

Arbeidsconflict

De beste advocaat voor uw arbeidsconflict

Hebt u een arbeidsgeschil met uw werkgever? In dat geval helpt Joosten Advocaten u graag verder. Als u een advocaat nodig hebt bij een arbeidsconflict, dan wilt u immers de allerbeste! Wij realiseren een maximaal resultaat voor u! Neem contact op met een van onze specialisten in arbeidsrecht.

Contact »

Wij staan aan uw kant in het arbeidsconflict

Uw belang staat bij ons altijd voorop, want we werken voor u, niet voor de werkgever. U krijgt helder en concreet advies van uw vaste advocaat. Deze begeleidt uw zaak van begin tot eind, maar u krijgt er bovendien een team bij. Uw arbeidsrechtadvocaat wordt bijgestaan door gekwalificeerde juridisch assistenten op HBO- of universitair niveau, zodat u altijd terecht kunt bij iemand die uw dossier kent en die meteen actie kan ondernemen.

Gefinancierde rechtshulp bij een arbeidsgeschil

Uiteraard kost een advocaat geld, maar bij een arbeidsconflict krijgen we de werkgever vaak zover dat hij een bijdrage levert in de kosten. We geven u vooraf helderheid over de kosten, in een persoonlijk gesprek én op papier. Komt u in aanmerking voor gesubsidieerde rechtshulp, dan vragen wij dat voor u aan. Ook onderzoeken we andere mogelijkheden van financiering (rechtsbijstandverzekering en dergelijke).

Neem contact met ons op over uw arbeidsconflict

Wilt u weten wat we voor u kunnen betekenen bij uw arbeidsgeschil? Neem dan vrijblijvend contact op met een van onze advocaten. U kunt ook ons contactformulier gebruiken.

Contact »

Print deze pagina Mail deze pagina