Deel met een vriend

Leuk dat u een pagina onze website wilt doorsturen naar een vriend of bekende. Onderstaande pagina zal in zijn of of haar mailbox verschijnen.

×
 

Arbeidsovereenkomst

Uw werkgever mag niet zomaar uw arbeidsovereenkomst wijzigen

Uw functie en/of arbeidsvoorwaarden kunnen niet zomaar eenzijdig gewijzigd worden door uw werkgever. Heeft u problemen op dit gebied? Joosten Advocaten helpt u graag verder. Wij zijn gespecialiseerd in arbeidsovereenkomsten. Kies voor een topadvocaat van Joosten Advocaten die een maximaal resultaat voor u realiseert! Neem contact op met een van onze specialisten in arbeidsovereenkomsten.

Deskundig advies over uw arbeidsovereenkomst

Eenzijdige wijziging van uw functie en overige arbeidsvoorwaarden (loon, toeslagen, bonus, werktijden, standplaats) is wettelijk niet toegestaan. Het belang van de werkgever, van de wijziging en het belang van de werknemer om vast te houden aan zijn huidige functie/voorwaarden moeten tegen elkaar afgewogen worden. Uiteraard dient een werkgever ook een goede reden te hebben om tot wijziging over te gaan. Joosten Advocaten biedt u deskundig advies over uw arbeidsovereenkomst.

Wat te doen bij een eenzijdige wijziging van uw arbeidsovereenkomst

Wanneer uw werkgever tot wijziging wenst over te gaan of gaat, stem daar niet zomaar mee in. Schakel een jurist in om dit te beoordelen. Snelheid is geboden, dus wacht niet te lang! U dient snel te handelen, zodat men u niet kan verwijten dat u hiertegen niet snel hebt gereageerd en daaruit de conclusie kan worden getrokken dat u er (stilzwijgend) mee hebt ingestemd.

Kosten voor arbeidsrechtadvies

Uiteraard kost een advocaat geld, maar bij ontslagzaken krijgen we de werkgever vaak zover dat hij een bijdrage levert in de kosten. We willen niet dat u achteraf voor verrassingen komt te staan. Daarom geven we u van te voren helderheid over de kosten, in een persoonlijk gesprek én op papier.

Gefinancierde rechtshulp

Komt u in aanmerking voor gesubsidieerde rechtshulp, dan vragen wij dat voor u aan. Ook onderzoeken we andere mogelijkheden van financiering (rechtsbijstandverzekering en dergelijke).

Neem contact met ons op over uw arbeidsovereenkomst

Wilt u weten wat we voor u kunnen betekenen op het gebied van uw arbeidsovereenkomst? Neem dan vrijblijvend contact op met een van onze advocaten. U kunt ook ons contactformulier gebruiken.

Print deze pagina Mail deze pagina