Deel met een vriend

Leuk dat u een pagina onze website wilt doorsturen naar een vriend of bekende. Onderstaande pagina zal in zijn of of haar mailbox verschijnen.

×
 

Arbeidsrecht advies

Kies de beste advocaat op het gebied van arbeidsrecht

Joosten Advocaten helpt u graag verder als u problemen hebt met uw werkgever. Wij zijn gespecialiseerd in arbeidsrecht advies. En als u een advocaat nodig heeft, dan wilt u natuurlijk de beste! Arbeidsrechtconflicten ontstaan aan de lopende band. Kies voor een topadvocaat van Joosten Advocaten die een maximaal resultaat voor u behaalt! Neem contact op met een van onze specialisten in arbeidsrecht advies.

Daarom moet u bij ons zijn:

  • Uw belang staat bij ons voorop. We werken alleen voor u als werknemer, niet voor de werkgever.
  • We geven helder en concreet advies.
  • U hebt een vaste advocaat die uw zaak doet van begin tot eind, maar u krijgt er een team bij: uw arbeidsrechtadvocaat wordt bijgestaan door gekwalificeerde juridisch assistenten op HBO- of universitair niveau, zodat u altijd terecht kunt bij iemand die uw dossier kent en die meteen actie kan ondernemen.

Kosten voor arbeidsrecht advies

Uiteraard kost een advocaat geld, maar bij ontslagzaken krijgen we de werkgever vaak zover dat hij een bijdrage levert in de kosten. We willen niet dat u achteraf voor verrassingen komt te staan. Daarom geven we u van te voren helderheid over de kosten, in een persoonlijk gesprek én op papier.

Gefinancierde rechtshulp

Komt u in aanmerking voor gesubsidieerde rechtshulp, dan vragen wij dat voor u aan. Ook onderzoeken we andere mogelijkheden van financiering (rechtsbijstandverzekering en dergelijke).

Altijd bij u in de buurt

We hebben 2 vestigingen, Amsterdam en Utrecht maar ook bezoekadressen door heel Nederland. We zijn dus altijd bij u in de buurt.

Neem contact met ons op voor arbeidsrecht advies

Wilt u weten wat we voor u kunnen betekenen op het gebied van arbeidsrecht advies? Neem dan vrijblijvend contact op met een van onze advocaten. U kunt ook ons contactformulier gebruiken.

Print deze pagina Mail deze pagina