Deel met een vriend

Leuk dat u een pagina onze website wilt doorsturen naar een vriend of bekende. Onderstaande pagina zal in zijn of of haar mailbox verschijnen.

×
 

Arbeidsrecht advocaten

Wij hebben de beste arbeidsrecht advocaten voor u

Joosten Advocaten helpt u graag bij een arbeidsconflict met uw werkgever. Onze arbeidsrecht advocaten hebben jarenlange ervaring en realiseren daarmee een maximaal resultaat voor u! Neem contact op met een van onze arbeidsrecht advocaten

Arbeidsrecht: advocaten helpen u verder

Wij staan helemaal aan uw kant en geven u helder en concreet advies. Onze arbeidsrecht advocaten hebben bovendien een team van gekwalificeerde juridisch assistenten op HBO- of universitair niveau beschikbaar, zodat u altijd terecht kunt bij iemand die uw dossier kent en die meteen actie kan ondernemen.

Gefinancierde rechtshulp

Onze arbeidsrecht advocaten moeten uiteraard betaalt worden, maar bij ontslagzaken krijgen we de werkgever vaak zover dat hij een bijdrage levert in de kosten. Wij laten u vooraf precies weten wat de kosten zijn, in een persoonlijk gesprek én op papier. Komt u in aanmerking voor gesubsidieerde rechtshulp, dan vragen wij dat voor u aan. Daarnaast onderzoeken we andere mogelijkheden van financiering (rechtsbijstandverzekering en dergelijke).

Altijd goede arbeidsrecht advocaten bij u in de buurt

We hebben 2 vestigingen, Amsterdam en Utrecht maar ook bezoekadressen door heel Nederland. Er zijn dus altijd goede arbeidsrecht advocaten bij u in de buurt.

Neem contact op met onze arbeidsrecht advocaten

Wilt u weten wat onze arbeidsrecht advocaten voor u kunnen betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. U kunt ook ons contactformulier gebruiken.

Print deze pagina Mail deze pagina