Deel met een vriend

Leuk dat u een pagina onze website wilt doorsturen naar een vriend of bekende. Onderstaande pagina zal in zijn of of haar mailbox verschijnen.

×
Second Opinion bij letselschade

Zo werken wij

Wij werken voor u

Joosten Advocaten is makkelijk te benaderen. U maakt zelf uit of u wilt bellen, mailen of dat u wilt langskomen. We zijn ook ná kantooruren bereikbaar, zeker in bijzondere gevallen.
We geven helder en concreet advies, geen lange juridische verhalen waar u niks mee kunt.

U hebt een vaste advocaat

die uw zaak doet van begin tot eind, maar u krijgt er een team bij: Uw arbeidsrechtadvocaat wordt bijgestaan door gekwalificeerde advocaat-assistenten, zodat u altijd terecht kunt bij iemand die u én uw dossier kent en die meteen actie kan ondernemen.

Kosten

Uiteraard kost een advocaat geld, maar bij ontslagzaken krijgen we de werkgever vaak zo ver dat hij een bijdrage levert in de kosten. We willen niet dat u achteraf voor verrassingen komt te staan. Daarom geven we u van te voren helderheid over de kosten, in een persoonlijk gesprek én op papier.

Gefinancierde rechtshulp

Komt u in aanmerking voor gefinancierde rechtshulp, dan vragen wij dat voor u aan. Ook onderzoeken we andere mogelijkheden van financiering (rechtsbijstandverzekering en dergelijke)

Altijd bij u in de buurt

We hebben 2 vestigingen, Amsterdam en Utrecht maar ook bezoekadressen door heel Nederland, we zijn dus altijd bij u in de buurt.

Zo werken wij. Neem contact met ons op

Wilt u weten wat we voor u kunnen betekenen? Neem dan vrijblijvend contact op met een van onze advocaten. U kunt ook ons contactformulier gebruiken.

Contact »

Print deze pagina Mail deze pagina