Deel met een vriend

Leuk dat u een pagina onze website wilt doorsturen naar een vriend of bekende. Onderstaande pagina zal in zijn of of haar mailbox verschijnen.

×
 

Juridisch advies

Hebt u juridisch advies nodig na letselschade?

Als u letselschade (lichamelijke of geestelijke schade) wilt verhalen op iemand anders, hebt u juridisch advies nodig. Bijvoorbeeld als u een ongeval hebt gehad, ziek bent geworden door uw werk of als u het slachtoffer bent van een medische fout. In veel gevallen hebt u dan recht op schadevergoeding. Uw juridisch adviseur van Joosten Advocaten geeft u gedegen advies en helpt u aan een maximale vergoeding. Neem contact met ons op voor juridisch advies.

Wij werken voor u

Als het letsel is ontstaan door iemand anders, kunt u de geleden schade verhalen op de aansprakelijke partij. Daar helpen wij u graag bij met ons juridisch advies. We zijn onafhankelijk, dus we werken voor u, niet voor de verzekeringsmaatschappij. Wij doen er alles aan om voor een snelle afwikkeling te zorgen. Dat is zeker belangrijk wanneer de letselschade u inkomensverlies bezorgt.

De aansprakelijke partij betaalt uw juridisch advies

Volgens de wet moet de aansprakelijke partij de kosten voor juridisch advies vergoeden. Als de aansprakelijkheid niet vaststaat, dan kunnen deze kosten vaak worden gefinancierd. In dat geval vragen wij gefinancierd juridisch advies voor u aan. We geven u van tevoren helderheid over de kosten en mogelijkheden. In een persoonlijk gesprek én op papier.

Juridisch advies in lopende zaken

Als gespecialiseerd  juridisch adviesbureau biedt Joosten Advocaten regelmatig juridisch advies in zaken die elders lopen. Twijfelt u aan het juridisch advies van uw huidige belangenbehartiger of over het aangeboden bedrag? Vraag bij ons een second opinion aan! Het is uw grondrecht om de zaak voor te leggen aan de advocaat van uw keuze. Wij kijken graag met een objectieve blik naar uw dossier.

Wij bereiken een beter resultaat

Omdat wij echte advocaten zijn, kunnen wij procederen, wat juristen niet kunnen. Verzekeraars hebben daar een hekel aan en juist daarom nemen ze ons serieus. Door onze gespecialiseerde kennis van zaken bereiken wij snel een goed resultaat. Bewijsproblemen lossen wij vaak op, zo nodig met de juiste experts en deskundigen. De tegenpartij gebruikt vaak deze zogenaamde bewijsproblemen om u onder druk te zetten. Wij helpen u daarmee!

Neem contact met ons op voor juridisch advies

Hebt u behoefte aan gedegen juridisch advies? Neem dan vrijblijvend contact op met een van onze advocaten. U kunt ook ons contactformulier gebruiken.

Print deze pagina Mail deze pagina