Deel met een vriend

Leuk dat u een pagina onze website wilt doorsturen naar een vriend of bekende. Onderstaande pagina zal in zijn of of haar mailbox verschijnen.

×
 

Klachten na meeroken

U hebt recht op schadevergoeding

Hebt u klachten na meeroken? Dan hebt u vaak recht op schadevergoeding. Joosten Advocaten helpt u graag, zodat u een maximale vergoeding ontvangt. Neem contact met ons op voor vrijblijvend advies.

We werken voor u, niet voor de verzekeringsmaatschappij

Uw belang staat bij ons altijd voorop. Wij doen ons best om voor een snelle afwikkeling te zorgen. Dat is zeker belangrijk wanneer de klachten na meeroken u inkomensverlies bezorgen.

Vooraf duidelijkheid over de kosten

Als u gaat procederen over uw klachten na meeroken, moet de aansprakelijke partij volgens de wet de advocaatkosten vergoeden. Als de aansprakelijkheid niet vooraf vaststaat, dan kunnen de kosten vaak worden gefinancierd. In dat geval vragen wij op uw verzoek gefinancierde rechtshulp voor u aan. We willen niet dat u naderhand voor verrassingen komt te staan. Daarom geven we u vooraf helderheid over de kosten en mogelijkheden. In een persoonlijk gesprek én op papier.

Neem contact met ons op over uw klachten na meeroken

Wilt u weten wat we voor u kunnen betekenen in het kader van uw klachten na meeroken? Neem dan vrijblijvend contact op met een van onze advocaten. U kunt ook ons contactformulier gebruiken.

Print deze pagina Mail deze pagina