Deel met een vriend

Leuk dat u een pagina onze website wilt doorsturen naar een vriend of bekende. Onderstaande pagina zal in zijn of of haar mailbox verschijnen.

×
 

Letselschade? Advocaat inschakelen!

Hebt u recht op schadevergoeding na letselschade?

Als u letselschade hebt opgelopen, bijvoorbeeld na een ongeval, werkgerelateerde ziekte of een medische fout, dan hebt u vaak recht op schadevergoeding. Joosten Advocaten heeft de letselschade-advocaat in huis die u helpt om een maximale vergoeding te ontvangen. Neem contact op met een van onze letselschadespecialisten.

Maximale schadevergoeding

Joosten Advocaten heeft al meer dan 25 jaar ervaring met letselschadezaken. Vanuit een sterke onafhankelijke onderhandelingspositie kunnen wij het beste resultaat voor u behalen. Uw letselschade-advocaat gaat samen met u voor de maximale schadevergoeding.

Waarom een letelschade–advocaat beter is dan een jurist

Iedereen die rechten heeft gestudeerd mag zich jurist noemen. Slechts een klein deel van deze juristen wordt als advocaat beëdigd bij de rechtbank. Na een gespecialiseerde opleiding mag de advocaat zich letselschade-advocaat noemen en lid worden van de LSA-vereniging. Het voordeel van een advocaat is dat een jurist niet mag procederen voor de rechtbank. Als een letselschade-advocaat het niet eens is met de tegenpartij kan hij overgaan tot dagvaarding. Soms heeft de tegenpartij alleen respect voor een dergelijk drastisch middel.

Wij zijn uw onafhankelijke letselschadespecialisten

Aangezien de politie zich na een ongeval vaak beroept op de privacywetgeving, is het voor u moeilijk om dadergegevens te achterhalen. Door onze onafhankelijke positie hebben wij slechts een kenteken nodig om de benodigde informatie voor u boven tafel te krijgen.

Neem contact met ons op over uw letselschade

Wilt u weten wat we voor u kunnen betekenen op het gebied van letselschade? Neem dan vrijblijvend contact op met een van onze letselschade-advocaten. U kunt ook ons contactformulier gebruiken.

Print deze pagina Mail deze pagina