Deel met een vriend

Leuk dat u een pagina onze website wilt doorsturen naar een vriend of bekende. Onderstaande pagina zal in zijn of of haar mailbox verschijnen.

×
 

Letselschade berekenen

Bereken uw letselschade aan de hand van deze praktijkgevallen

Het bedrag dat aan letselschadevergoeding wordt uitgekeerd is per geval verschillend. Joosten Advocaten zorgt  er in ieder geval voor dat u een maximale vergoeding ontvangt, zoals u aan de onderstaande voorbeelden kunt zien. Neem contact met ons op voor letselschadeadvies.

Verkeersongeval: whiplash

Een loodgieter wordt van achteren aan gereden en loopt een whiplash op. De verzekeraar ontkent dat hij door het ongeval blijvende klachten heeft opgelopen en wil hem afschepen met slechts 5.000 euro.

Nadat Joosten Advocaten de man bijstond deed de verzekeraar meteen een beter voorstel, te weten een slotbetaling van circa 15.000 euro, maar ook hier nam de man geen genoegen mee.  Nadat een onafhankelijk arts oordeelde dat de klachten ongevalsgevolg zijn, werd de zaak snel geschikt voor een totale vergoeding van 175.000 euro.

Beenletsel door kraanongeval

Een jonge vader loopt door een roekeloze collega letsel op aan zijn been. Hij krijgt psychische problemen en raakt arbeidsongeschikt. Het schaderegelingbureau van de verzekeraar wilde de zaak regelen voor 150.000 euro.

Dankzij Joosten Advocaten liep het uit op een procedure. De kantonrechter bepaalde dat een onafhankelijke arbeidsdeskundige moest onderzoeken of de man nog kon werken. Volgens een actuariële berekening van de gemiste carrièrekansen bleek totale schade uit te komen op bijna 500.000 euro waar de verzekeraar niet onderuit kon komen.

Moeder en zoon aangereden door motor

Een moeder met haar zoontje draait een voorrangsweg op dan volgt een enorme klap; een motorrijder boort zich door de auto. Er vallen enkele doden en zwaargewonden. Onderzoek leert dat de motorrijder veel te hard heeft gereden. De verzekeraar erkent dat de motorrijder volledig aansprakelijk is. De familie wordt bijgestaan door een rechtsbijstandverzekeraar die de familie serieus in overweging heeft gegeven om de zaak te sluiten voor een slotbedrag van 50.000 euro.

De familie laat de zaak verder door Joosten Advocaten behandelen waarna er al snel meer dan 100.000 euro werd bevoorschot. Binnenkort volgt overleg over een definitieve nabetaling van waarschijnlijk meer dan 300.000 euro.

Medische fout: zuurstoftekort bij bevalling

De ouders van een zwaar gehandicapte baby melden zich bij Joosten Advocaten omdat zij vermoeden dat de gynaecoloog fouten heeft gemaakt bij de bevalling. Er bleek sprake te zijn van een zuurstoftekort.

Na een uitgebreide medische en juridische analyse is het ziekenhuis aansprakelijk gesteld voor het geboorteletsel. Na een lange discussie betaalde de verzekeraar van het ziekenhuis uiteindelijk meer dan 650.000 euro en financierde ook nog een nieuwe en aangepaste woning.

Neem contact met ons op om uw letselschade te berekenen

Wilt u dat we samen met u uw letselschade berekenen? Neem dan vrijblijvend contact op met een van onze advocaten. U kunt ook ons contactformulier  gebruiken.

Print deze pagina Mail deze pagina