Deel met een vriend

Leuk dat u een pagina onze website wilt doorsturen naar een vriend of bekende. Onderstaande pagina zal in zijn of of haar mailbox verschijnen.

×

Letselschade

Een ongeluk zit in een klein hoekje. Als je daardoor letsel oploopt is dit een dramatische verandering in je leven. Slachtoffer ben je nooit alleen: je omgeving ondervindt er ook dagelijks de gevolgen van. Wij zijn er van overtuigd dat een slachtoffer recht heeft op de best mogelijke zorg en begeleiding, zowel medisch als juridisch. Joosten Advocaten streeft naar een maximale schadevergoeding.

Waarom Joosten Advocaten?

Onafhankelijk

We zijn onafhankelijk. We werken alleen voor u, niet voor de verzekeringsmaatschappij. Wij nemen u zo veel mogelijk uit handen en doen ons best om voor een snelle afwikkeling te zorgen. Dat is zeker belangrijk wanneer de letselschade u inkomensverlies bezorgt.

Helder over de kosten

De aansprakelijke partij moet de advocaatkosten vergoeden zegt de wet. Staat de aansprakelijkheid niet vast, dan kunnen de kosten vaak worden gefinancierd. In dat geval vragen wij gefinancierde rechtshulp voor u aan. We willen niet dat u naderhand voor verrassingen komt te staan. Daarom geven we u van tevoren helderheid over de kosten en mogelijkheden. In een persoonlijk gesprek én op papier.

Bij u in de buurt

We hebben vestigingen en bezoekadressen door heel Nederland, dus we zijn altijd bij u in de buurt. Bent u niet in de gelegenheid naar ons kantoor te komen, dan komen wij meteen vrijblijvend bij u thuis.

Neem contact met ons op over uw letselschade

Wilt u weten wat we voor u kunnen betekenen op het gebied van letselschade? Neem dan vrijblijvend contact op met een van onze letselschadeadvocaten. U kunt ook ons contactformulier gebruiken.

Veelgestelde vragen over Letselschade

U bent niet de enige met vragen.

Gerelateerde berichten

Print deze pagina Mail deze pagina