Deel met een vriend

Leuk dat u een pagina onze website wilt doorsturen naar een vriend of bekende. Onderstaande pagina zal in zijn of of haar mailbox verschijnen.

×

Letselschade advocaat: juridisch advies en procederen bij letselschade

Letselschade heeft vaak een flinke impact op uw leven. Een ongeval is niet alleen emotioneel, het zorgt ook voor veel juridische, financiële en praktische vragen:

  • Hoe ga ik verder met mijn leven?
  • Waar moet ik een claim indienen?
  • En hoe zit het met de aansprakelijkheid?

Bij een letselschade advocaat krijgt u antwoord op deze vragen. De letselschade advocaat is gespecialiseerd in dit soort zaken, en komt voor uw belangen op, bijvoorbeeld om een schadevergoeding te krijgen.

Wat kan een letselschadespecialist voor u betekenen?

Uw letselschade advocaat onderzoekt eerst of er iemand aansprakelijk kan worden gehouden voor uw letsel. Uw advocaat probeert ervoor te zorgen dat de aansprakelijkheid wordt erkend. Hierna heeft u recht op een (volledige) schadevergoeding. Uw advocaat doet er alles aan om uw schade zo goed mogelijk in kaart te brengen en te onderbouwen, zodat uw claim met succes kan worden ingediend bij de tegenpartij. Als de aansprakelijkheid wordt erkend, worden ook uw advocaatkosten vergoed.

Waarom Joosten Advocaten?

U bent natuurlijk op zoek naar de beste letselschade advocaat van Nederland. Dan bent u bij Joosten Advocaten aan het juiste adres.

Joosten Advocaten heeft al meer dan 25 jaar ervaring met letselschadezaken. Vanuit een sterke onafhankelijke onderhandelingspositie gaan onze gespecialiseerde letselschade advocaten samen met u voor een maximale schadevergoeding. Wij benaderen u persoonlijk en vinden het belangrijk dat u zich gehoord en vertrouwd voelt. Daarom is er altijd tijd voor overleg, telefonisch of persoonlijk op ons kantoor of bij u thuis.

Onze advocaten hebben plezier in hun vak en werken continu aan hun ontwikkeling. Bij de verzekeraars staan ze dan ook bekend als volhardend, ze veranderen niet snel van koers. Wij gooien het niet op een akkoordje met de tegenpartij en zijn er voor u.

Joosten Advocaten is gespecialiseerd in verschillende soorten letselschadezaken, waaronder:

Lees de verhalen van onze cliënten om een beter beeld te krijgen van de verschillende letselschadezaken waar Joosten Advocaten dagelijks mee bezig is.

Naar de verhalen van onze cliënten

Onafhankelijk

Joosten Advocaten is onafhankelijk. We werken alleen voor slachtoffers, niet voor de verzekeringsmaatschappij. Wij nemen u zo veel mogelijk uit handen en doen ons best om voor een snelle afwikkeling te zorgen. Wij helpen u ook bij praktische zaken. Zo kan het voor u als slachtoffer moeilijk zijn om naam en adres van een dader te achterhalen. Wij kunnen met een kenteken alle nodige gegevens opvragen bij de politie.

Advocaatkosten kunnen worden vergoed of gefinancierd

De aansprakelijke partij moet de advocaatkosten vergoeden volgens de wet. Staat de aansprakelijkheid niet vast, dan kunnen de kosten vaak worden gefinancierd. In dat geval vraagt uw advocaat gefinancierde rechtshulp voor u aan. We willen niet dat u naderhand voor verrassingen komt te staan. Daarom geven we u van tevoren helderheid over de kosten en mogelijkheden, in een persoonlijk gesprek én op papier.

Waarom is een letselschade advocaat beter dan een jurist?

Wij zijn als advocaat beëdigd bij de rechtbank en lid van de LSA: de vereniging van Letselschade Advocaten. In tegenstelling tot juristen mogen wij procederen bij de rechtbank. Als wij het niet eens zijn met de tegenpartij kunnen wij dus overgaan tot dagvaarding. Juist daarom nemen verzekeraars ons serieus.

‘No cure no pay’ bij letselschade

Sommige bureaus werken op basis van no cure no pay bij letselschade. Zij houden een percentage van de schadevergoeding in. Wanneer vooraf duidelijk is dat de tegenpartij volledig aansprakelijk gesteld kan worden, is no cure no pay bij letselschade zinloos. Uw kosten voor rechtsbijstand worden immers ook door de tegenpartij vergoed. Juridische hulp op basis van no cure no pay is dus bij letselschade lang niet altijd nodig en wordt vaak ten onrechte aangeraden. Laat u goed voorlichten! Joosten Advocaten neemt veel zaken over van (no cure no pay) letselschadebureaus.

Rechtsbijstandsverzekering

Veel mensen zijn ontevreden over hun rechtsbijstandsverzekering. Het is uw grondrecht om een advocaat naar uw eigen keus te kiezen. Als er een procedure nodig is, lukt het ons in veel gevallen om de advocaatkosten van de rechtsbijstandsverzekering vergoed te krijgen.

Een letselschade advocaat bij u in de buurt

We hebben vestigingen en bezoekadressen door heel Nederlanden zijn dus altijd bij u in de buurt. Bent u niet in de gelegenheid om naar ons kantoor te komen, dan komen wij graag vrijblijvend bij u langs.

Wilt u weten wat we voor u kunnen betekenen op het gebied van letselschade? Of bent u op zoek naar meer informatie over onze advocaten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

We kunnen u tevens rechtshulp bieden in het Pools. Onze poolssprekende collega, Karolina Kwiatkowska, kan in het Pools bemiddelen tussen u en uw advocaat.

Contact »

Print deze pagina Mail deze pagina