Deel met een vriend

Leuk dat u een pagina onze website wilt doorsturen naar een vriend of bekende. Onderstaande pagina zal in zijn of of haar mailbox verschijnen.

×

Letselschade advocaat: juridisch advies en procederen bij letselschade

Letselschade heeft een flinke impact op uw leven. Naast de nodige emoties, brengt een ongeval veel juridische, financiële en praktische vragen met zich mee. Hoe ga ik verder met mijn leven? Waar moet ik een claim indienen? En hoe zit het met de aansprakelijkheid?

Voor het beantwoorden van deze vragen en de begeleiding bij het schaderegelingstraject kunt u bij een letselschade advocaat terecht. Deze advocaat is gespecialiseerd in letselschadezaken en komt op voor uw belangen.


Wat kan een letselschade advocaat voor u betekenen?

Afhankelijk van wat er is gebeurd, zal uw advocaat onderzoeken of er iemand aansprakelijk kan worden gehouden voor uw letsel. Dat is van belang om een letselschadezaak te kunnen opstarten. Uw advocaat zal ervoor proberen te zorgen dat de aansprakelijkheid wordt erkend. Hierna heeft u recht op een (volledige) schadevergoeding. Uw advocaat zal er alles aan doen om uw schade zo goed mogelijk in kaart te brengen en te onderbouwen, zodat uw claim succesvol kan worden ingediend bij de tegenpartij. Dit draagt bij in de verwerking van het letsel dat u hebt opgelopen.

 

Letselschade advocaat: waarom Joosten Advocaten?

U bent natuurlijk op zoek naar de beste letselschade advocaat van Nederland. De gespecialiseerde advocaten bij Joosten Advocaten beschikken over jarenlange ervaring met letselschadezaken en benaderen u persoonlijk. We vinden het belangrijk dat u zowel juridisch als emotioneel goed wordt bijgestaan. Uw welzijn staat altijd voorop. Wij streven naar een maximale letselschadevergoeding. Lees de verhalen van onze cliënten om een beter beeld te krijgen van de verschillende letselschadezaken waar we op dagelijkse basis mee te maken hebben.

>> Naar de verhalen van onze cliënten


Onafhankelijk

We zijn onafhankelijk. We werken alleen voor u, niet voor de verzekeringsmaatschappij. Wij nemen u zo veel mogelijk uit handen en doen ons best om voor een snelle afwikkeling te zorgen. Dat is zeker belangrijk wanneer de letselschade u inkomensverlies bezorgt.


Helder over de kosten

De aansprakelijke partij moet de advocaatkosten vergoeden zegt de wet. Staat de aansprakelijkheid niet vast, dan kunnen de kosten vaak worden gefinancierd. In dat geval vraagt uw advocaat gefinancierde rechtshulp voor u aan. We willen niet dat u naderhand voor verrassingen komt te staan. Daarom geven we u van tevoren helderheid over de kosten en mogelijkheden. In een persoonlijk gesprek én op papier.


Een letselschade advocaat bij u in de buurt

We hebben vestigingen en bezoekadressen door heel Nederland. Of u nu op zoek bent naar een letselschade advocaat in Amsterdam of Utrecht, Joosten Advocaten zit altijd bij u in de buurt. Bent u niet in de gelegenheid om naar ons kantoor te komen, dan komen wij meteen vrijblijvend bij u thuis.


Wilt u weten wat we voor u kunnen betekenen op het gebied van letselschade? Of bent u op zoek naar meer informatie over onze
letselschadeadvocaten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Print deze pagina Mail deze pagina