Deel met een vriend

Leuk dat u een pagina onze website wilt doorsturen naar een vriend of bekende. Onderstaande pagina zal in zijn of of haar mailbox verschijnen.

×

Verkeersongeval

 

Een ongeluk zit in een klein hoekje

Elk jaar raken duizenden mensen gewond in het verkeer. Joosten Advocaten weet wegwijs in de vele regels van de verkeerswetgeving en streeft voor u naar maximale vergoeding. De automobilist die een fietser of voetganger aanrijdt moet bijna altijd betalen.

Toedracht ongeval

Wij vragen het proces verbaal voor u op en dienen meteen een claim in bij de juiste verzekeraar. Dit bespaart u veel tijd en energie. Zo nodig zorgen wij voor getuigenverklaringen of laten we een ongevallenanalyse maken. Bent u zelf nog niet gehoord door de politie bel ons dan meteen.

Passagier van auto en opzittende brommer / motor

De passagier in een auto of opzittende van motor of brommer krijgt zijn schade bijna altijd vergoed, ook als de bestuurder fout was.

Openbaar vervoer

Er zijn speciale regels voor ongelukken in tram, bus, metro en trein. Zo’n claim is wel snel verjaard. Vaak wordt gezegd dat er een maximum aan de vergoeding zit. Op grond van Europees recht mag dat niet zomaar.

Onbekende dader

Als de dader of zijn voertuig onbekend, of niet verzekerd is, kunt u een claim indienen bij het Waarborgfonds Motorvoertuigen. Het fonds regelt de zaak alsof het een gewone verzekeringsmaatschappij is. Wij regelen de aanvraag en de schadeclaim voor u.

Verkeersongeval tijdens werk

De werkgever is aansprakelijk voor een auto- of fietsongeval tijdens werktijd. Alleen bij een zeer ernstige mate van eigen schuld van de werknemer ligt dat soms anders.

Ongeval in het buitenland

U hebt het recht om de zaak in Nederland te regelen. Iedere Europese verzekeraar moet voortaan in elk land een vestiging hebben. Wij kunnen u dus meteen helpen. Joosten Advocaten is aangesloten bij PEOPIL, ATLA/AAJ en de ABA, netwerken van internationale advocaten met veel expertise.

Neem contact met ons op

Wilt u weten wat we voor u kunnen betekenen? Neem dan vrijblijvend contact op met een van onze advocaten. U kunt ook ons contactformulier gebruiken.

Print deze pagina Mail deze pagina