Deel met een vriend

Leuk dat u een pagina onze website wilt doorsturen naar een vriend of bekende. Onderstaande pagina zal in zijn of of haar mailbox verschijnen.

×

Letselschade door:

Externe experts zorgen voor bewijsmateriaal

Als u letselschade hebt opgelopen buiten uw schuld, is het belangrijk om dit juridisch te bewijzen voordat u smartengeld toegewezen krijgt.  In een letselschadezaak schakelen we daarom bijna altijd externe experts in. Zij beschikken over uitgebreide kennis en ervaring. Zo kunnen wij uw claim maximaal onderbouwen. Neem contact met ons op voor meer informatie over letselschade.

Letselschade informatie van medische experts

Elke zaak is anders. Ook het medische aspect verschilt per zaak. Om u zo goed mogelijk te helpen, werken wij samen met medische adviseurs. Zij zijn gespecialiseerd in verzekeringsgeneeskunde en schakelen op hun beurt medisch specialisten in voor de verschillende medische terreinen.

Arbeidsdeskundigen en rekenkundige experts

Voor de vaststelling van de huishoudelijke hulp en het carrièreverloop benoemen wij deskundigen. Het inkomensverlies en pensioenschade laten wij berekenen door de meest gespecialiseerde rekenbureaus. Deze kosten moeten worden vergoed door de aansprakelijke partij.

Ongevallenanalisten

In sommige gevallen is de toedracht van een ongeval moeilijk te achterhalen. De experts waar wij mee samenwerken kunnen met behulp van onderzoek, reconstructie, analyse en advies de ware toedracht achterhalen, zodat de aansprakelijke partij de aansprakelijkheid voor de letselschade moet erkennen.

Neem contact met ons op voor letselschade-informatie

Wilt u weten wat we voor u kunnen betekenen als het gaat om letselschade en informatie? Neem dan vrijblijvend contact op met een van onze advocaten. U kunt ook ons contactformulier gebruiken.

Print deze pagina Mail deze pagina