Deel met een vriend

Leuk dat u een pagina onze website wilt doorsturen naar een vriend of bekende. Onderstaande pagina zal in zijn of of haar mailbox verschijnen.

×

Whiplash

Schadevergoeding na letselschade/whiplash

Hebt u een ongeval gehad waardoor u een whiplash hebt opgelopen? Dan hebt u vaak recht op schadevergoeding. Joosten Advocaten helpt u graag bij letselschade/whiplash, zodat u een maximale vergoeding ontvangt. Neem contact met ons op voor letselschadeadvies.

Praktijkvoorbeeld letselschade: whiplash na verkeersongeval

Een loodgieter wordt van achteren aan gereden en loopt een whiplash op. De verzekeraar ontkent dat hij door het ongeval blijvende klachten heeft opgelopen en wil hem afschepen met slechts 5.000 euro.

Nadat Joosten Advocaten de man bijstond deed de verzekeraar meteen een beter voorstel, te weten een slotbetaling van circa 15.000 euro, maar ook hier nam de man geen genoegen mee.  Nadat een onafhankelijk arts oordeelde dat de klachten ongevalsgevolg zijn, werd de zaak snel geschikt voor een totale vergoeding van 175.000 euro.

Neem contact met ons op over uw letselschade na whiplash

Wilt u weten wat we voor u kunnen betekenen op het gebied van letselschade na whiplash? Neem dan vrijblijvend contact op met een van onze advocaten. U kunt ook ons contactformulier gebruiken.

Print deze pagina Mail deze pagina