1 reactie

  1. Naar aanleiding van het artikel “Veel missers Ziekenhuis Ruwaard van Putten” op uw website wil ik u hierbij melden dat ik in 2003 aan de direkteur van dit ziekenhuis had aangeboden om mijn unieke en succesvolle risicomanagement methode gratis in zijn ziekenhuis te helpen implementeren. Mijn voorstel werd toen door de direkteur van dit ziekenhuis afgewezen. Medisch Centrum Haaglanden en Oogziekenhuis Rotterdam haddenechter wel gretig gebruik gemaakt van mijn voorstel. Ik verwijs hierbij naar het hieraan gerelateerde artikel “Een oplettende blik”…..Medische missers zijn de nachtmerrie van iedereen in de gezondheidszorg. Het Oogziekenhuis in Rotterdam leende een risicomodel uit het bedrijfsleven om fouten te managen….lees verder .. http://medischcontact.artsennet.nl/archief-6/Tijdschriftartikel/08922/Een-oplettende-blik.htm

    Prof.Dr.Ir. Hubert Rampersad
    h.rampersad@tps-international.com
    http://www.tps-international.com

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *