Deel met een vriend

Leuk dat u een pagina onze website wilt doorsturen naar een vriend of bekende. Onderstaande pagina zal in zijn of of haar mailbox verschijnen.

×
 

Medische missers

Is uw arts aansprakelijk voor een medische fout?

Jaarlijks vinden er minstens 30.000 vermijdbare medische fouten plaats. Als uw arts een fout maakt, kan dat grote gevolgen hebben voor uw gezondheid. Als de uitkomst van een behandeling tegengesteld is aan wat verwacht had mogen worden, is er vaak een fout gemaakt en is de arts aansprakelijk voor uw letselschade. Neem contact met ons op voor advies bij medische missers.

Informatieplicht

De arts is verplicht om u voor de behandeling of operatie te informeren over de behandeling en de te verwachten risico’s. Laat de arts dat na, dan kan deze aansprakelijk zijn bij eventuele medische missers.

Zo gaan wij te werk bij medische missers:

Namens u vragen we het medisch dossier op, dat we altijd laten beoordelen door een betrouwbare medisch adviseur. Omdat er zo veel fout gaat in een ziekenhuis geeft de Raad voor Rechtsbijstand subsidie voor dit gratis advies. U weet daarna of u recht hebt op letselschadevergoeding.

In een letselschadezaak door medische missers schakelen we bijna altijd externe experts in. Zij beschikken over uitgebreide kennis en ervaring. Zo kunnen wij uw claim maximaal onderbouwen.

Medische experts

Elke zaak met medische missers is anders. Ook het medische aspect verschilt per zaak. Om u zo goed mogelijk te helpen, werken wij samen met medische adviseurs. Zij zijn gespecialiseerd in verzekeringsgeneeskunde en schakelen op hun beurt medisch specialisten in voor de verschillende medische terreinen.

Arbeidsdeskundigen en rekenkundige experts

Voor de vaststelling van de huishoudelijke hulp en het carrièreverloop benoemen wij deskundigen. Het inkomensverlies en pensioenschade laten wij berekenen door gespecialiseerde rekenbureaus. Deze kosten moeten worden vergoed door de partij die aansprakelijk is voor de medische fout.

Maximale vergoeding

Vaak komen we op basis van het advies van de expert tot een definitieve en succesvolle afwikkeling van de zaak. We zorgen er voor dat u de maximale vergoeding krijgt voor de medische missers van uw arts.

Daarom kiest u voor Joosten Advocaten:

•    Wij zijn specialisten in medische missers
•    Wij streven naar maximale vergoeding
•    Wij werken voor slachtoffers, niet voor verzekeraars
•    We geven u altijd helderheid over de kosten
•    We hebben vestigingen en bezoekadressen door heel Nederland

Neem contact met ons op over medische missers

Wilt u weten wat we voor u kunnen betekenen op het gebied van letselschade door medische missers? Neem dan vrijblijvend contact op met een van onze advocaten. U kunt ook ons contactformulier gebruiken.

Print deze pagina Mail deze pagina