Deel met een vriend

Leuk dat u een pagina onze website wilt doorsturen naar een vriend of bekende. Onderstaande pagina zal in zijn of of haar mailbox verschijnen.

×
 

No cure no pay letselschade

Schadevergoeding na letselschade

Hebt u letselschade opgelopen? Dan hebt u vaak recht op schadevergoeding. Joosten Advocaten helpt u graag, zodat u een maximale vergoeding ontvangt. Neem contact met ons op voor advies.

Hoe ‘no cure no pay’ bij letselschade werkt

Sommige bureaus werken op basis van no cure no pay bij letselschade. Zij houden een percentage van het verhaalde bedrag als honorarium in. Wanneer vooraf duidelijk is dat de tegenpartij volledig aansprakelijk gesteld kan worden, is no cure no pay bij letselschade zinloos. Uw kosten voor rechtsbijstand worden immers ook door de tegenpartij vergoed.

No cure no pay bij letselschade is niet altijd nodig

Juridische hulp op basis van no cure no pay bij letselschade is lang niet altijd nodig en wordt vaak ten onrechte aangeraden. Laat u goed voorlichten! Wij nemen vaak zaken over die lopen bij rechtsbijstandverzekeraars en (no cure no pay) letselschadebureaus. Wij zijn advocaten en kunnen procederen. Juist daarom nemen verzekeraars ons serieus. Wij gooien het niet op een akkoordje met de wederpartij en zijn er voor u.

Neem contact met ons op over uw letselschade

Wilt u weten wat we voor u kunnen betekenen op het gebied van letselschade? Neem dan vrijblijvend contact op met een van onze advocaten. U kunt ook ons contactformulier gebruiken.

Print deze pagina Mail deze pagina