Deel met een vriend

Leuk dat u een pagina onze website wilt doorsturen naar een vriend of bekende. Onderstaande pagina zal in zijn of of haar mailbox verschijnen.

×
 

Ongeluk onder werktijd

Wij helpen u na een ongeluk onder werktijd

Een ongeluk tijdens werktijd komt regelmatig voor. Joosten Advocaten helpt u graag in een dergelijke situatie, want wij zijn gespecialiseerd in arbeidsrecht en aansprakelijkheidsvraagstukken. U kiest bovendien voor de allerbeste advocaat die een maximaal resultaat voor u realiseert! Neem contact op met een van onze topadvocaten.

Wij staan aan uw kant

Ongeacht de toedracht van het ongeluk onder werktijd staat Joosten Advocaten helemaal aan uw kant. Uw belang staat bij ons voorop, niet dat van uw werkgever. We geven helder en concreet advies waar u iets mee kunt. Uw vaste advocaat behandelt uw zaak van begin tot eind. Een team van gekwalificeerde juridisch assistenten op HBO- of universitair niveau staat altijd voor u klaar.

Vooraf helder over de kosten

Uiteraard kost een advocaat geld, maar het lukt ons vaak om de werkgever een bijdrage te laten leveren in de kosten. We willen niet dat u achteraf voor verrassingen komt te staan. Daarom geven we u van tevoren helderheid over de kosten, in een persoonlijk gesprek én op papier.

Gefinancierde rechtshulp

Komt u in aanmerking voor gesubsidieerde rechtshulp, dan vragen wij dat voor u aan. Ook onderzoeken we andere mogelijkheden van financiering (rechtsbijstandverzekering en dergelijke).

Neem contact met ons op bij een ongeluk onder werktijd

Wilt u weten wat we voor u kunnen betekenen bij een ongeluk onder werktijd? Neem dan vrijblijvend contact op met een van onze advocaten. U kunt ook ons contactformulier gebruiken.

Print deze pagina Mail deze pagina