Deel met een vriend

Leuk dat u een pagina onze website wilt doorsturen naar een vriend of bekende. Onderstaande pagina zal in zijn of of haar mailbox verschijnen.

×
 

Ontslag advocaat

Kies de beste ontslagadvocaat voor uw zaak

Joosten Advocaten helpt u graag als uw werkgever u ontslaat. Wij zijn gespecialiseerd in ontslagrecht. Door onze jarenlange ervaring hebben wij de beste ontslag advocaat voor u. Kies voor een topadvocaat van Joosten Advocaten die een maximaal resultaat voor u realiseert! Neem contact op met een ontslag advocaat van Joosten Advocaten.

Ontslag? Uw advocaat vecht het aan!

Omdat wij strikt partijdig zijn, staat uw belang bij ons altijd voorop. We werken alleen voor u, niet voor de werkgever. We geven helder en concreet advies. U hebt bovendien een vaste ontslag advocaat die uw zaak doet van begin tot eind, maar u krijgt er een team bij: uw ontslagadvocaat wordt bijgestaan door gekwalificeerde juridisch assistenten op HBO- of universitair niveau, zodat u altijd terecht kunt bij iemand die uw dossier kent en die meteen actie kan ondernemen.

De kosten van uw ontslagadvocaat

Uiteraard kost een ontslagadvocaat geld, maar bij ontslagzaken krijgen we de werkgever vaak zover dat hij een bijdrage levert in de kosten. We geven u van tevoren helderheid over de kosten, in een persoonlijk gesprek én op papier.

Gefinancierde rechtshulp

Komt u in aanmerking voor gesubsidieerde rechtshulp, dan vragen wij dat voor u aan. Ook onderzoeken we andere mogelijkheden van financiering (rechtsbijstandverzekering en dergelijke).

Altijd bij u in de buurt

We hebben 2 vestigingen, Amsterdam en Utrecht maar ook bezoekadressen door heel Nederland. Er is dus altijd een ontslagadvocaat bij u in de buurt.

Neem contact op met uw ontslagadvocaat

Wilt u weten wat we voor u kunnen betekenen op het gebied van ontslagrecht? Neem dan vrijblijvend contact op met een van onze ontslagadvocaten. U kunt ook ons contactformulier gebruiken.

Print deze pagina Mail deze pagina