Deel met een vriend

Leuk dat u een pagina onze website wilt doorsturen naar een vriend of bekende. Onderstaande pagina zal in zijn of of haar mailbox verschijnen.

×
 

Ontslag wegens weblog

Bent u ontslagen wegens een weblog?

Uw mening kunt u snel en eenvoudig geven op internet. Maar het komt regelmatig voor dat uw werkgever het niet met u eens is. Bij ontslag wegens een weblog helpt Joosten Advocaten u graag. Wij zijn gespecialiseerd in arbeidsrecht. U kiest dus voor de allerbeste advocaat die een maximaal resultaat voor u realiseert! Neem contact op met een van onze topadvocaten.

Duidelijk over de juridische kosten

We geven u van tevoren helderheid over de kosten en mogelijkheden. In een persoonlijk gesprek én op papier. Als de aansprakelijkheid over het ontslag niet vaststaat, dan kunnen de kosten vaak worden gefinancierd. In dat geval vragen wij gefinancierde rechtshulp voor u aan.

Altijd bij u in de buurt

We hebben 2 vestigingen, Amsterdam en Utrecht maar ook bezoekadressen door heel Nederland. We zijn dus altijd bij u in de buurt.

Neem contact met ons op bij ontslag wegens een weblog

Wilt u weten wat we voor u kunnen betekenen bij ontslag wegens een weblog? Neem dan vrijblijvend contact op met een van onze advocaten. U kunt ook ons contactformulier gebruiken.

Print deze pagina Mail deze pagina