Deel met een vriend

Leuk dat u een pagina onze website wilt doorsturen naar een vriend of bekende. Onderstaande pagina zal in zijn of of haar mailbox verschijnen.

×
 

Ontslagrecht

Kies de beste advocaat op het gebied van ontslagrecht

Ontslagrecht is de naam voor de wettelijke bepalingen die u als werknemer en uw werkgever moeten nakomen bij ontslag. Joosten Advocaten helpt u graag verder op dit gebied. Wij zijn gespecialiseerd in ontslagrecht. Kies voor een topadvocaat van Joosten Advocaten die een maximaal resultaat voor u behaalt!
Neem contact op met een van onze specialisten in ontslagrecht.

We werken voor u, niet voor uw werkgever

Omdat Joosten Advocaten strikt partijdig is, staat uw belang bij ons voorop. We werken alleen voor u als werknemer, niet voor de werkgever. We geven u helder en concreet advies over het ontslagrecht in uw situatie. U hebt een vaste advocaat die uw zaak doet van begin tot eind, maar u krijgt er een team bij: uw arbeidsrechtadvocaat wordt bijgestaan door gekwalificeerde juridisch assistenten op HBO- of universitair niveau, zodat u altijd terecht kunt bij iemand die uw dossier kent en die meteen actie kan ondernemen.

De advocaatkosten zijn niet altijd voor u

Als het gaat om ontslagrechtzaken, krijgen we de werkgever vaak zover dat hij een bijdrage levert in uw advocaatkosten. We geven u van te voren helderheid over de kosten, in een persoonlijk gesprek én op papier. Komt u in aanmerking voor gesubsidieerde rechtshulp, dan vragen wij dat voor u aan. Ook onderzoeken we andere mogelijkheden van financiering (rechtsbijstandverzekering en dergelijke).

Uw specialist in ontslagrecht is altijd in de buurt

We hebben 2 vestigingen, Amsterdam en Utrecht maar ook bezoekadressen door heel Nederland. We zijn dus altijd bij u in de buurt.

Neem contact met ons op voor advies over ontslagrecht

Wilt u weten wat we voor u kunnen betekenen op het gebied van ontslagrecht? Neem dan vrijblijvend contact op met een van onze advocaten. U kunt ook ons contactformulier gebruiken.

Print deze pagina Mail deze pagina