Deel met een vriend

Leuk dat u een pagina onze website wilt doorsturen naar een vriend of bekende. Onderstaande pagina zal in zijn of of haar mailbox verschijnen.

×

Over ons

We streven naar maximale vergoeding

Een ongeluk zit in een klein hoekje. In het verkeer, op het werk of door medische missers kunt u door de fout van een ander letsel oplopen. Joosten Advocaten streeft voor u naar maximale schadevergoeding. Joosten heeft ervaring op dit gebied sinds 1987.

We werken voor u

Joosten Advocaten werkt alleen voor slachtoffers, niet voor verzekeringsmaatschappijen. Uw belang staat bij ons voorop.

We kunnen procederen

Advocaten zijn juist opgeleid om rechtsbijstand te verlenen, speciaal in procedures. Rechtsbijstandverzekeraars of adviesbureau’s en experts hebben die expertise  vaak niet in huis. De wederpartij neemt uw zaak serieus als u een letselschadeadvocaat inschakelt. Door onze kennis van zaken bereiken wij snel een goed resultaat.

We geven helderheid over kosten

We willen niet dat u naderhand voor verrassingen komt te staan. Daarom geven we u van te voren helderheid over de kosten. In een persoonlijk gesprek én op papier. Komt u in aanmerking voor gesubsidieerde rechtshulp, dan vragen wij dat voor u aan.

We zijn altijd bij u in de buurt

We hebben vestigingen en bezoekadressen door heel Nederland, we zijn dus altijd bij u in de buurt. Bent u niet in de gelegenheid naar ons kantoor te komen, dan maken we een afspraak op een locatie die u beter schikt, geheel vrijblijvend.

Print deze pagina Mail deze pagina