Deel met een vriend

Leuk dat u een pagina onze website wilt doorsturen naar een vriend of bekende. Onderstaande pagina zal in zijn of of haar mailbox verschijnen.

×
 

Rechtshulp

Wanneer is rechtshulp nodig?

Als u letselschade wilt verhalen op iemand anders, hebt u rechtshulp nodig. Dit kan lichamelijke of geestelijke schade zijn, bijvoorbeeld door een ongeval, ziekte door uw werk of als u het slachtoffer bent van een medische fout. Vaak hebt u in dat geval recht op schadevergoeding. Joosten Advocaten helpt u aan een maximale vergoeding. Neem contact met ons op voor advies.

De aansprakelijke partij betaalt uw vergoeding

Als het letsel is ontstaan door iemand anders, kunt u deze schade verhalen op de aansprakelijke partij. Daar helpen wij u graag bij met rechtshulp. We zijn onafhankelijk, dus we werken voor u, niet voor de verzekeringsmaatschappij. Wij doen ons best om voor een snelle afwikkeling te zorgen. Dat is zeker belangrijk wanneer de letselschade u inkomensverlies bezorgt.

Ook de juridische kosten zijn voor de aansprakelijke partij

Volgens de wet moet de aansprakelijke partij de kosten voor rechtshulp vergoeden. Als de aansprakelijkheid niet vaststaat, dan kunnen de kosten voor rechtshulp vaak worden gefinancierd. In dat geval vragen wij gefinancierde rechtshulp voor u aan. We geven u van tevoren helderheid over de kosten en mogelijkheden. In een persoonlijk gesprek én op papier.

Rechtshulp: advies in lopende zaken

Joosten Advocaten biedt regelmatig rechtshulp in elders lopende zaken. Twijfelt u als slachtoffer aan het advies van uw huidige belangenbehartiger of over het aangeboden bedrag? Vraag bij ons een second opinion aan! Het is uw grondrecht om de zaak voor te leggen aan de advocaat van uw keuze. Joosten Advocaten kijkt graag met een objectieve blik naar uw dossier.

Wij bereiken een beter resultaat

Omdat wij echte advocaten zijn, kunnen wij procederen, wat juristen niet kunnen. Verzekeraars hebben daar een hekel aan en juist daarom nemen ze ons serieus. Door onze gespecialiseerde kennis van zaken bereiken wij snel een goed resultaat. Bewijsproblemen lossen wij vaak op, zo nodig met de juiste experts en deskundigen. De tegenpartij gebruikt vaak deze zogenaamde bewijsproblemen om u onder druk te zetten. Wij helpen u daarmee!

Neem contact met ons op voor rechtshulp

Wilt u een beroep kunnen doen op rechtshulp? Neem dan vrijblijvend contact op met een van onze advocaten. U kunt ook ons contactformulier gebruiken.

Print deze pagina Mail deze pagina