Deel met een vriend

Leuk dat u een pagina onze website wilt doorsturen naar een vriend of bekende. Onderstaande pagina zal in zijn of of haar mailbox verschijnen.

×
 

Schade auto werkgever

Conflict door schade aan de auto van uw werkgever?

Heeft u problemen met uw werkgever nadat u schade aan diens auto heeft veroorzaakt? Dan helpt Joosten Advocaten u graag verder. Wij zijn gespecialiseerd in arbeidsrechtconflicten. Kies voor een topadvocaat van Joosten Advocaten die een maximaal resultaat voor u realiseert! Neem contact op met een van onze specialisten

Wij werken uitsluitend voor u

Omdat Joosten Advocaten strikt partijdig is, staat uw belang bij ons voorop. Wij werken uitsluitend voor u, niet voor uw werkgever of de verzekeringsmaatschappij. We geven helder en concreet advies waar u iets mee kunt. Uw vaste advocaat behandelt uw zaak van begin tot eind. Een team van gekwalificeerde juridisch assistenten op HBO- of universitair niveau staat altijd voor u klaar.

Neem contact met ons op bij schade aan de auto van werkgever

Wilt u weten wat we voor u kunnen betekenen op het gebied van arbeidsrecht? Neem dan vrijblijvend contact op met een van onze advocaten. U kunt ook ons contactformulier gebruiken.

Print deze pagina Mail deze pagina