Deel met een vriend

Leuk dat u een pagina onze website wilt doorsturen naar een vriend of bekende. Onderstaande pagina zal in zijn of of haar mailbox verschijnen.

×
 

Second opinion: onafhankelijk advies

Een second opinion kan u veel opleveren

Joosten Advocaten adviseert regelmatig in elders lopende zaken. Twijfelt u als slachtoffer aan het advies van uw huidige belangenbehartiger of over het aangeboden bedrag? Vraag bij ons een second opinion aan! Het is uw grondrecht om de zaak voor te leggen aan de advocaat van uw keuze. Joosten Advocaten kijkt graag met een objectieve blik naar uw dossier. Uw zaak krijgt bij ons de aandacht die hij verdient. Wat u ook besluit: u doet er goed aan om niets te ondertekenen. Neem contact met ons op voor een second opinion.

No cure no pay is bij een second opinion lang niet altijd nodig en wordt vaak ten onrechte aangeraden. Laat u goed voorlichten!

Als advocaten bereiken wij een beter resultaat

Wij nemen vaak zaken over die lopen bij rechtsbijstandverzekeraars en letselschadebureaus. Wij zijn echte advocaten en kunnen procederen. Daar hebben verzekeraars een hekel aan en juist daarom nemen ze ons serieus. Door onze gespecialiseerde kennis van zaken bereiken wij snel een goed resultaat. Wij denken bij een second opinion aan alle schadeposten, vooral die in de toekomst. Bijvoorbeeld gemiste carrièremogelijkheden en neveninkomsten, omzetverlies, kans op uitval en huishoudelijke hulp. Bewijsproblemen lossen wij vaak op, zo nodig met de juiste experts en deskundigen. De tegenpartij gebruikt vaak deze zogenaamde bewijsproblemen om u onder druk te zetten. Wij helpen u daarmee!

Hoe gaat een second opinion in zijn werk?

Wij gaan discreet te werk bij een second opinion. Uw belangenbehartiger hoeft dus nergens van te weten. U geeft ons zelf zo veel mogelijk correspondentie. Vervolgens gaan wij na of wij een beter resultaat kunnen bereiken. Alles gebeurt vertrouwelijk en in overleg met u.

We werken voor u

Bij het uitvoeren van een second opinion werken wij onafhankelijk voor het slachtoffer, niet voor de verzekeringsmaatschappijen. Uw belangen staan bij ons voorop. Wij gooien het niet op een akkoordje met de verzekeraar. Gesprekken met de wederpartij bereiden wij goed met u voor. Wij stellen ons zakelijk op richting de schaderegelaar. U heeft bij ons altijd een vaste advocaat die uw persoonlijke aanspreekpunt is.

U weet vooraf of u kosten maakt

De aansprakelijke partij moet volgens de wet de advocaatkosten vergoeden als u gaat procederen. Als na de second opion blijkt dat de aansprakelijkheid niet vooraf vaststaat, dan kunnen de kosten vaak worden gefinancierd. In dat geval vragen wij op uw verzoek gefinancierde rechtshulp voor u aan. Zo komt u nooit voor verrassingen te staan. Wij geven u vooraf duidelijkheid over de kosten en mogelijkheden. In een persoonlijk gesprek én op papier.

We zijn altijd bij u in de buurt

We hebben vestigingen en bezoekadressen door heel Nederland, we zijn dus altijd bij u in de buurt. Bent u niet in de gelegenheid naar ons kantoor te komen, dan maken we een vrijblijvende afspraak op een locatie die u beter schikt. Wilt u liever niet met een dik dossier langskomen? Geen probleem! Wij sturen een koerier en kopiëren voor u het dossier zodat u het dezelfde dag weer terug hebt.

Neem contact met ons op voor een second opinion

Wilt u graag een second opinion? Neem dan vrijblijvend contact op met een van onze advocaten. U kunt ook ons contactformulier gebruiken.

Voorbeelden waarbij anderen profiteerden van een second opinion:

Bromfietsongeval door gevaarlijke dijk
Een jonge man wordt in coma aangetroffen op een voor het verkeer afgesloten dijk. Hij is met zijn brommer tegen een buis gereden. De Gemeente erkende aanvankelijk geen aansprakelijkheid omdat de jongen allerlei verbodsborden zou hebben genegeerd en dus in overtreding is geweest. Zijn vorige advocaat is het daarmee eens en wil de zaak niet doorzetten. Joosten Advocaten ziet wel mogelijkheden en daagt de gemeente voor de rechter. Tijdens de rechtszaak ziet de Gemeente de bui al hangen en stelt voor om de helft van de schade te betalen. Het slachtoffer stemt in en uiteindelijk wordt er meer dan 200.000 euro uitgekeerd.

Moeder en zoon aangereden door motor
Een moeder met haar zoontje draaien een voorrangsweg op en dan volgt een enorme klap; een motorrijder boort zich door de auto. Er vallen enkele doden en zwaargewonden. Onderzoek leert dat de motorrijder veel te hard heeft gereden. De verzekeraar erkent dat de motorrijder volledig aansprakelijk is. De familie wordt bijgestaan door een rechtsbijstandverzekeraar die de familie serieus in overweging heeft gegeven om de zaak te sluiten voor een slotbedrag van 50.000 euro. De familie laat de zaak verder door Joosten Advocaten behandelen waarna er al snel meer dan 100.000 euro werd bevoorschot. Binnenkort volgt overleg over een definitieve nabetaling van waarschijnlijk meer dan 300.000 euro.

Print deze pagina Mail deze pagina