Deel met een vriend

Leuk dat u een pagina onze website wilt doorsturen naar een vriend of bekende. Onderstaande pagina zal in zijn of of haar mailbox verschijnen.

×
 

Vereniging voor arbeidsrecht

Kies voor een advocaat die lid is van de VAAN

Heeft u een conflict met uw werkgever op het gebied van arbeidsrecht? Dan is Joosten Advocaten de juiste partij voor u. Wij helpen u graag verder. Bovendien zijn wij lid van de Vereniging voor Arbeidsrecht Advocaten Nederland. Daardoor blijft onze specialistische kennis op peil. Kies voor een topadvocaat van Joosten Advocaten die een maximaal resultaat voor u realiseert! Neem contact op met een van onze specialisten in arbeidsrecht

Over de Vereniging voor Arbeidsrecht Advocaten Nederland

Het beoefenen van de arbeidsrechtpraktijk vereist specialistische kennis. De Vereniging Arbeidsrecht Advocaten Nederland (VAAN) is opgericht met als doel het uitwisselen van kennis, het aanbieden van arbeidsrechtelijke verdiepingscursussen en het onderhouden van collegiale contacten. Het lidmaatschap van de vereniging is een kwaliteitskeurmerk waarop u kunt vertrouwen.

Neem contact met ons op

Wilt u weten wat we voor u kunnen betekenen op het gebied van arbeidsrecht? Neem dan vrijblijvend contact op met een van onze advocaten. U kunt ook ons contactformulier gebruiken.

Print deze pagina Mail deze pagina