Deel met een vriend

Leuk dat u een pagina onze website wilt doorsturen naar een vriend of bekende. Onderstaande pagina zal in zijn of of haar mailbox verschijnen.

×

Medische fout

Aansprakelijkheid arts

Jaarlijks vinden er minstens 30.000 vermijdbare medische fouten plaats. Als uw arts een medische fout maakt, kan dat grote gevolgen hebben voor uw gezondheid. Als de uitkomst van een behandeling tegengesteld is aan wat verwacht had mogen worden is er vaak een fout gemaakt en is de arts aansprakelijk.

Informatieplicht

De arts is verplicht om u voor de behandeling of operatie te informeren over de behandeling en de te verwachten risico’s. Laat de arts dat na, dan kan deze aansprakelijk zijn.

Medisch advies

Namens u vragen we het medisch dossier op, dat we altijd laten beoordelen door een betrouwbare medisch adviseur. Omdat er zo veel fout gaat in een ziekenhuis geeft de Raad voor Rechtsbijstand subsidie voor dit gratis advies. U weet daarna of u recht hebt op schadevergoeding.

Maximale vergoeding

Vaak komen we op basis van het advies van de expert tot een definitieve en succesvolle afwikkeling van de zaak. We zorgen er voor dat u de maximale vergoeding krijgt.

Neem contact met ons op

Wilt u weten wat we voor u kunnen betekenen? Neem dan vrijblijvend contact op met een van onze advocaten. U kunt ook ons contactformulier gebruiken.

Contact »

Print deze pagina Mail deze pagina