Kies de beste arbeidsrecht advocaat in Amsterdam

Frans Joosten
Frans Joosten, arbeidsrecht advocaat in Amsterdam

Het arbeidsrecht is voor velen onbekend terrein. Waarschijnlijk hebt u nog nooit een advocaat nodig gehad en al helemaal de rechtszaal nog nooit van binnen gezien.

Bij ontslag of een arbeidsconflict met uw werkgever zijn wij u graag van dienst. Amsterdam is onze hoofdlocatie, dus we zitten in de buurt.

Kies voor de beste arbeidsrecht advocaat in Amsterdam: Joosten Advocaten realiseert een maximaal resultaat voor u!

  1. Wij zijn strikt partijdig: uw belang staat voorop
  2. Wij gaan altijd voor een maximaal resultaat
  3. We streven er altijd naar de werkgever te laten (mee)betalen

Hoe verloopt het contact met een arbeidsrecht advocaat?

Wij begrijpen dat het moeten inschakelen van een advocaat, vanwege een probleem met of op het werk, voor u best spannend is. Daarom houden we onze communicatie zo direct en informeel mogelijk. U hebt bijvoorbeeld altijd één advocaat als aanspreekpunt. Deze behandelt uw zaak van begin tot eind.

De advocaat wordt bijgestaan door een team kwalificeerde advocaat-assistenten op hbo- of universitair niveau. Zo kunt u altijd bij iemand terecht die uw dossier kent en die direct actie kan ondernemen.

Gratis kennismakingsgesprek

Een eerste kennismakingsgesprek is bij ons altijd gratis. In dit gesprek bespreken we uw situatie en geven we advies over de kansen in uw zaak.

Wanneer u op de hoogte bent van uw rechten en plichten, kunt u in sommige gevallen zelf al voor een oplossing zorgen. In andere gevallen is de hulp van een arbeidsrecht advocaat onmisbaar. Zo kunnen we u bijvoorbeeld bijstaan in het opstellen van een bezwaar bij het UWV.

In tegenstelling tot een jurist kan een advocaat met uw zaak naar de rechtbank (zoals de Rechtbank Amsterdam nabij station Amsterdam-Zuid), indien dit de enige manier is om een oplossing te bereiken.

Lang niet alle zaken hoeven echter voor de kantonrechter te worden gebracht: vaak kan ‘in der minne’ (dus buiten de rechtbank) een oplossing worden gevonden. Voorkomen is immers beter dan genezen.

Wat kost een arbeidsrecht advocaat?

Na het gratis kennismakingsgesprek worden de geschatte kosten van een eventueel vervolg helder en transparant gecommuniceerd. Zo weet u van tevoren waar u aan toe bent.

Wij streven er altijd naar om de werkgever (mee) te laten betalen in uw zaak. Zeker als er sprake is van ontslag of andere vormen van ontbinding van een arbeidsovereenkomst.

Ons kantoor in Amsterdam

Ons kantoor in Amsterdam

Wij zijn gevestigd op Reimersbeek 4. Ons kantoor is bereikbaar met de trein via station Amsterdam-Zuid en is vlakbij een metrostation gelegen (metro 51, halte Van Boshuizenstraat). Hierdoor zijn wij niet alleen uitstekend bereikbaar voor cliënten uit Amsterdam en Amstelveen maar voor ook voor cliënten uit de gehele Randstad. Ook per auto is ons kantoor goed bereikbaar vanaf de A10.

Ervaringen

5,0 rating

Vanaf 2009 tot 2019 een behoorlijke klus tegen het Ministerie maar eindelijk is het nu afgehandeld. Ik wil Joosten Advocaten heel hartelijk danken voor al hun inzet én wat zij nog hebben kunnen bereiken. Dus GEWELDIG!

A. Hemelaar

Lees alle ervaringen »

Onze expertise als arbeidsrechtadvocaat wordt ook regelmatig ingeschakeld door landelijke media, zoals RTL Z en BNR Nieuwsradio. Lees meer op de pagina Joosten Advocaten in de media.

Neem contact met ons op

Neem dan vrijblijvend contact op met een van onze advocaten door te bellen naar 020 – 330 7950. U kunt ook ons contactformulier gebruiken.

Een eerste kennismaking is altijd gratis!

Hebt u te maken met (dreigend) ontslag of een arbeidsgeschil? Of wilt u een ander probleem aan ons voorleggen? Neem dan contact met ons op. Dat kan telefonisch of via het contactformulier. Wij reageren zo snel mogelijk, ook tijdens avonduren en in het weekend.

Onze arbeidsrechtspecialisten

Bel 0800 55 444 56 of laat hieronder uw gegevens achter.

Joosten Advocaten Amsterdam
Reimersbeek 4
1082 AG Amsterdam
Telefoon: 020 – 330 7950
E-mail: info@joostenadvocaten.nl
Website: www.joostenadvocaten.nl

Joosten Advocaten B.V. is ingeschreven bij de Kamer van Koophandel te Amsterdam onder KvK-nummer 34127503.