Deel met een vriend

Leuk dat u een pagina onze website wilt doorsturen naar een vriend of bekende. Onderstaande pagina zal in zijn of of haar mailbox verschijnen.

×
 

Arbeidsrecht Advocaat Amsterdam

Arbeidsrecht advocaat

Kies de beste advocaten in arbeidsrecht in Amsterdam

Als u een arbeidsconflict hebt met uw werkgever, is Joosten Advocaten u graag van dienst. Wij zijn gespecialiseerd in arbeidsrecht en ontslag. Amsterdam is onze hoofdlocatie. Kies voor de beste advocaten in arbeidsrecht in Amsterdam: Joosten Advocaten realiseert een maximaal resultaat voor u!

  • Wij zijn strikt partijdig: uw belang staat voorop
  • Wij gaan altijd voor een maximaal resultaat
  • We streven er altijd naar de werkgever te laten (mee)betalen

Wij zijn gevestigd op Reimersbeek 4. Ons kantoor is bereikbaar met de trein via station Amsterdam-Zuid en is vlakbij een metrostation gelegen (metro 51, halte Van Boshuizenstraat). Hierdoor zijn wij niet alleen uitstekend bereikbaar voor cliënten uit Amsterdam en Amstelveen maar voor ook voor cliënten uit de gehele Randstad. Ook per auto is ons kantoor goed bereikbaar vanaf de A10.

Neem contact met ons op

Wilt u weten wat we voor u kunnen betekenen op het gebied van arbeidsrecht en ontslag? Neem dan vrijblijvend contact op met een van onze advocaten door te bellen naar 020 – 330 7950. U kunt ook ons contactformulier gebruiken.

Contact »

Ervaringen

5,0 rating

Vanaf 2009 tot 2019 een behoorlijke klus tegen het Ministerie maar eindelijk is het nu afgehandeld. Ik wil Joosten Advocaten heel hartelijk danken voor al hun inzet én wat zij nog hebben kunnen bereiken. Dus GEWELDIG!

A. Hemelaar

Lees alle ervaringen »

Joosten Advocaten Amsterdam
Reimersbeek 4
1082 AG Amsterdam
Telefoon: 020 – 330 7950
Fax: 020 – 3307 951
E-mail: info@joostenadvocaten.nl

Joosten Advocaten is de handelsnaam van Advocatenpraktijk mr. F.L. Joosten B.V. en is ingeschreven bij de Kamer van Koophandel te Amsterdam onder KvK-nummer 34127503.

Print deze pagina Mail deze pagina