Deel met een vriend

Leuk dat u een pagina onze website wilt doorsturen naar een vriend of bekende. Onderstaande pagina zal in zijn of of haar mailbox verschijnen.

×
 

Arbeidsrecht Advocaat Utrecht

Arbeidsrecht advocaat

Kies ervaren advocaten in arbeidsrecht in Utrecht

Bij ontslag of een arbeidsconflict met uw werkgever is Joosten Advocaten u graag van dienst. Onze ervaren advocaten zijn gespecialiseerd in arbeidsrecht. Utrecht is een van onze twee hoofdlocaties, dus we zitten in de buurt. Kies voor de beste advocaten in arbeidsrecht in Utrecht: Joosten Advocaten realiseert een maximaal resultaat voor u!

  • Wij zijn strikt partijdig: uw belang staat voorop
  • Wij gaan altijd voor een maximaal resultaat
  • We streven er altijd naar de werkgever te laten (mee)betalen

Ons kantoor bevindt zich in Het Hoogeland, het markante kantoorgebouw in het Oorsprongpark in Utrecht-Oost, nabij de Biltstraat, de Maliebaan en het Wilhelminapark. Ons kantoor is goed bereikbaar met het OV: vanaf Centraal Station vertrekken veel bussen die onder andere bij halte Oorsprongpark stoppen. Per auto is ons kantoor uitstekend bereikbaar vanaf de A27 en A28.

Neem contact met ons op

Wilt u weten wat we voor u kunnen betekenen op het gebied van arbeidsrecht en ontslag? Neem dan vrijblijvend contact op met een van onze advocaten door te bellen naar 030 – 223 2011. U kunt ook ons contactformulier gebruiken.

Contact »

Ervaringen

5,0 rating

Vanaf 2009 tot 2019 een behoorlijke klus tegen het Ministerie maar eindelijk is het nu afgehandeld. Ik wil Joosten Advocaten heel hartelijk danken voor al hun inzet én wat zij nog hebben kunnen bereiken. Dus GEWELDIG!

A. Hemelaar

Lees alle ervaringen »

Joosten Advocaten Utrecht
Het Hoogeland
Museumlaan 2
3581 HK Utrecht
Telefoon: 030 – 223 2011
E-mail: info@joostenadvocaten.nl

Print deze pagina Mail deze pagina