Deel met een vriend

Leuk dat u een pagina onze website wilt doorsturen naar een vriend of bekende. Onderstaande pagina zal in zijn of of haar mailbox verschijnen.

×
Second Opinion bij letselschade

Second opinion

Een second opinion kan u veel opleveren

Twijfelt u over een bedrag dat de verzekeraar u heeft aangeboden of heeft u geen goed gevoel over de aanpak van uw huidige belangenbehartiger? Vraag dan bij ons een gratis second opinion aan! Joosten Advocaten kijkt met een onafhankelijke blik naar uw dossier.

Het is uw grondrecht om de zaak voor te leggen aan de advocaat van uw keuze. Uw zaak krijgt bij ons de aandacht die het verdient. Wat u ook besluit: u doet er goed aan om niets te ondertekenen. Loop geen risico en neem contact met ons op.

Gratis second opinion aanvragen »

Als advocaten bereiken wij een beter resultaat

Veel zaken nemen wij over van rechtsbijstandverzekeraars en letselschadebureaus. Wij zijn echte advocaten en kunnen procederen bij de rechter. Daar hebben verzekeraars een hekel aan en juist daarom nemen ze ons serieus.

Door onze gespecialiseerde kennis bereiken wij snel een goed resultaat. Wij denken aan alle schadeposten, vooral die in de toekomst. Bijvoorbeeld gemiste carrièremogelijkheden en neveninkomsten, inkomensverlies, kans op uitval op het werk en huishoudelijke hulp.

Bewijsproblemen lossen wij vaak op, zo nodig met de juiste medische experts en deskundigen. De tegenpartij of een ondeskundige belangenbehartiger gebruikt vaak deze zogenaamde bewijsproblemen om u onder druk te zetten. Wij helpen u daarmee.

Hoe gaat een second opinion in zijn werk?

Wij gaan discreet te werk bij een second opinion. Uw huidige belangenbehartiger hoeft dus nergens van te weten. Nadat u ons het dossier hebt overhandigd gaan wij meteen na of wij een beter resultaat voor u kunnen bereiken. Alles gebeurt vertrouwelijk en in overleg met u.

We zijn onafhankelijk en werken voor u

Uw belangen staan bij ons voorop. Gesprekken met de wederpartij bereiden wij goed met u voor. Wij stellen ons zakelijk op richting de schaderegelaar en wij gooien het niet op een akkoordje met de tegenpartij. Wij werken niet voor verzekeraars en maken ook geen afspraken met hen. Bij ons heeft u een vaste advocaat die uw persoonlijke aanspreekpunt is en die u altijd kunt bellen.

U weet vooraf of u kosten maakt

De aansprakelijke partij moet volgens de wet de advocaatkosten vergoeden. Als de aansprakelijkheid niet vaststaat, dan kunnen de kosten vaak worden gefinancierd. In dat geval vragen wij op uw verzoek gefinancierde rechtshulp voor u aan. Zo komt u nooit voor verrassingen te staan. Wij geven u vooraf duidelijkheid over de kosten en mogelijkheden. In een persoonlijk gesprek én op papier.

We zijn altijd bij u in de buurt

We hebben vestigingen en bezoekadressen door heel Nederland, we zijn dus altijd bij u in de buurt. Bent u niet in de gelegenheid naar ons kantoor te komen, dan bezoeken wij u vrijblijvend thuis. Wilt u liever niet met een dik dossier langskomen? Geen probleem! Wij sturen desnoods een koerier en kopiëren voor u het dossier, zodat u het dezelfde dag weer terug hebt.

Gratis second opinion?

Wilt u graag een gratis second opinion? Neem dan vrijblijvend contact op met een van onze letselschade advocaten. U kunt ook ons contactformulier gebruiken.

Contact »

Voorbeelden waarbij anderen profiteerden van een second opinion:

Bromfietsongeval door gevaarlijke dijk

Een jonge man wordt in coma aangetroffen op een voor het verkeer afgesloten dijk. Hij is met zijn brommer tegen een buis gereden. De Gemeente erkende aanvankelijk geen aansprakelijkheid omdat de jongen allerlei verbodsborden zou hebben genegeerd en dus in overtreding is geweest. Zijn vorige advocaat is het daarmee eens en wil de zaak niet doorzetten. Joosten Advocaten ziet in een second opinion wel mogelijkheden en daagt de gemeente voor de rechter. Tijdens de rechtszaak ziet de Gemeente de bui al hangen en stelt voor om de helft van de schade te betalen. Het slachtoffer stemt in en uiteindelijk wordt er meer dan 200.000 euro uitgekeerd.

Moeder en zoon aangereden door motor

Een moeder met haar zoontje draaien een voorrangsweg op en dan volgt een enorme klap; een motorrijder boort zich door de auto. Er vallen enkele doden en zwaargewonden. Onderzoek leert dat de motorrijder veel te hard heeft gereden. De verzekeraar erkent dat de motorrijder volledig aansprakelijk is. De familie wordt bijgestaan door een rechtsbijstandverzekeraar die de familie serieus in overweging heeft gegeven om de zaak te sluiten voor een slotbedrag van 50.000 euro. Na een second opinion laat de familie de zaak verder door Joosten Advocaten behandelen waarna er al snel meer dan 100.000 euro werd bevoorschot. Binnenkort volgt overleg over een definitieve nabetaling van waarschijnlijk meer dan 300.000 euro.

Contact »

Veelgestelde vragen over Second opinion

U bent niet de enige met vragen.

Print deze pagina Mail deze pagina